top of page
Schepenbuurt.jpeg

De Buurt & De Boeg

De Schepenbuurt

Onder de heerlijk geurende rook van de Douwe Egberts fabriek in Utrecht West ligt de Schepenbuurt. Een rustige, gezellige wijk met een mengelmoes van nationaliteiten en leeftijden. Van kinderen die voetballen op het Aakplein, tot volwassenen die borrelen in het buurthuis De Boeg.

Buurthuis De Boeg

In De Boeg, maar ook in de rest van de wijk, worden door vrijwilligers verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan een kinderdisco, knutselen of Sinterklaas voor de jonge kinderen. Maar ook bierproeverijen, pubquizzen of yoga voor volwassenen.

Heb je zelf ideeën voor activiteiten in de buurt of het buurthuis? De Boeg is altijd op zoek naar nieuwe, gezellige vrijwilligers! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Daarnaast is De Boeg ook te huur voor feestjes of vergaderingen. Op deze pagina lees je daar meer over.

247960529_909861379944431_35404011345258

Facebook

Op zoek naar een oppas in de buurt? Of wil je spullen lenen of te koop aanbieden? Bekijk dan eens de actieve Facebook pagina, De Schepenbuurtjes. Hier worden activiteiten gepost, oproepjes geplaatst en informatie gedeeld. Zo blijven alle buurtjes op de hoogte en wie weet kun je ook nog eens iemand uit de brand helpen.

bottom of page